Borner V6 ExclusiveLine – првокласна машина за сечење зеленчук направен од висококвалитетен нерѓосувачки челик

Дали барате ексклузивен додаток во вашата кујна? Тогаш V6 машината за сечење зеленчук од нерѓосувачки челик е идеална за вас. Не само што изгледа прекрасно, туку и брзо и прецизно ги обработува овошјето и зеленчукот.

V6 е верзијата од нерѓосувачки челик на нашиот популарен V3 TrendLine машина за сечење зеленчук. Ги има истите функции, но нуди попремиум изглед и екстремна издржливост.

Filters