Borner V5 PowerLine – мултифункционален секач зеленчук за прецизно сечење

Најновиот додаток на нашите секачи зеленчук го прави сечењето овошје и зеленчук посебно искуство. Вие не само што работите побрзо, туку и попрецизно благодарение на влошките што се прилагодуваат на висина. Основниот сет на машината за сечење V5 PowerLine нуди четири дебелини на сечење. Оние кои исто така сакаат да сечат ленти, стапчиња и коцки од суров зеленчук, ќе уживаат во сетот Starter или Pro.

Со 4 различни дебелини на парчиња, 4 различни дебелини на стапчиња и 2 различни дебелини на коцки, V5 е најразновидниот од нашите секачи на зеленчук.

Ако сте се одлучиле за основниот сет и сега сфативте дека сакате да ги обработувате вашите овошје и зеленчук на други начини, тука ќе ги најдете вистинските додатоци за вашиот V5 сечач за зеленчук.

Што друго го прави V5 толку посебен? Со ротација од 90° на исечениот материјал, ви овозможува да исечете совршени коцки без претходно да сечете. Ако сакате да исечете многу фини парчиња за јадења како што е карпачо од домати, треба да се одлучите за V5 машината за сечење зеленчук, бидејќи со најмала поставка ви овозможува да исечете парчиња до 1,2 мм.

Filters