Borner V3 Trendline – практично ренде за зеленчук за најдобри резултати

Со модерен дизајн, V3 машината за сечење зеленчук го сече вашето овошје и зеленчук прецизно на дебели, средни, па дури и тенки парчиња. Испробаните и тестирани сечила Borner обезбедуваат најдобри резултати за многу години што доаѓаат. За повеќе опции за сечење, ги нудиме Starter и Pro Set. Овде можете да одлучите што навистина ви треба во кујната, во зависност од вашите барања. Ако се одлучите за основниот сет, може да го опремите и вашиот V3 сечач за зеленчук со дополнителни додатоци подоцна.

Посебната карактеристика на V3 машината за сечење зеленчук се пластичните вградени гумени стапала, кои обезбедуваат исправено и удобно ракување без лизгање. Дополнително, V3 се вклопува на кој било сад или тенџере благодарение на вдлабнатината на дното на машината за сечење.

Filters