Borner V1 ClassicLine – класично ренде за сечење зеленчук.

Добро познатиот V-секач е популарен и ефикасен помошник во многу кујни од 1960 година. Тој сигурно ги сече парчињата на тенки, средни и дебели парчиња и затоа е идеална алатка за секој професионален и хоби готвач.

Рендињата за зеленчук Borner се познати за висок квалитет и екстремна издржливост, што нашите клиенти, на наше задоволство, постојано ни го потврдуваат.

Filters