Рендиња за овошје и зеленчук

Borner V-Slicer – Оригиналот

Borner е горд производител на V-Slicer и експерт за кујнски гаџети. Од 1956 година, нашите производи ги убедуваат нашите клиенти со нивниот висок квалитет и издржливост.

Рендињата за зеленчук се водечки производ на Borner, и тогаш и сега. Секогаш се стремиме понатаму да ги развиваме нашите рендиња за уште подобро ракување, резултати на сечење и дизајн. Во меѓувреме, имаме разновидни секачи и рендиња прилагодени на најразновидните потреби во кујната. Но, сите тие имаат едно нешто заедничко: тие се дизајнирани да ве поддржат во постигнувањето балансиран и здрав начин на живот.

Главната карактеристика на сите Borner сечачи и рендиња се суперострите сечила. Тоа значи дека секој зеленчук или овошје може лесно да се помине низ сечилата без многу напор или мачно притискање. Обезбедуваме 5-годишна гаранција за сите наши V-рендиња за сечење зеленчук. Можете да го регистрирате вашиот производ за ветувањето за гаранција на Borner тука.

Filters