Специјални понуди и промоции

Сакаме да направиме нешто добро за нашите клиенти и поради оваа причина секогаш ќе ги најдете нашите најнови понуди и промоции овде – проверувајте често.

Пробајте ги нашите производи и уверете се во висококвалитетните производи на Borner кои ќе ја подобрат вашата кујна и ќе го олеснат готвењето.

Filters