Други мали кујнски прибор и гаџети

Без разлика дали се работи за разделник за јаболка, отворач за конзерви или практичен спирален сечач, нашата палета на кујнски помошници е разновидна. Значи, има нешто за секого да ја олесни работата во кујната.

Борнер кујнски прибор и гаџети сè уште се произведуваат во нашата фабрика во Нидеркаил, Германија и се залагаат за висок квалитет и издржливост.

Filters