Рачна преса за тестенини што го прави секое јадење со тестенини успешно!

Правењето домашни тестенини никогаш не било полесно отколку со компактниот производител на тестенини Borner. Нејзините различни влошки ви овозможуваат да подготвите тестенини со панделка, шпагети, тестенини од тенџере, како и шпацли.

Производителот на тестенини е совршен за секој кој сака да јаде домашна тестенина, но не сака да инвестира во скапа и голема машина за тестенини.

Тој е компактен, лесен за складирање и сè уште нуди можност да пробате широк спектар на варијации на тестенини.

Можете да најдете уште повеќе инспирација во брошурата со рецепти што доаѓа со пресата за тестенини, на нашиот канал на Youtube и нашиот блог за рецепти.

Filters