Практична чинија со капак за да го одржувате вашиот зеленчук свеж подолго!

Садот Multimaker е совршен како додаток за сите PowerLine ренде и V5 PowerLine секачот зеленчук.

Благодарение на уредот за сечење на Multiplate, Multimaker овозможува чиста и лесна работа од секачите и рендњата директно во садот.

Дополнително, садот со вакумски капак и отстранливото одводно сито обезбедуваат долготрајна свежина на салатата, зеленчукот и овошјето.

Filters