Рачен соковник за свежи сокови од овошје и зеленчук богати со витамини

Не се сите сокови исти! Полицата во супермаркетот е долга, но ретко се наоѓаат добри здрави сокови. Со соковникот Borner можете сами да подготвите вкусни и витамински богати сокови од овошје и зеленчук рачно, за кратко време и без никакви додатоци!

Коморите за овошен сок повеќе не се притискаат, туку се отвораат со фини заби на круната на соковникот. Овошниот сок тече сам во контејнери за собирање и останува само кората. Без разлика дали станува збор за портокали, грозје, киви или дури и калинки, можете да ги исцедите брзо и без напор со нашиот рачен соковник. На овој начин можете едноставно да ги пиете вашите дневни потреби од витамини и хранливи материи! ⠀

PS: рачниот соковник е совршен и за вкусни безалкохолни коктели. Станете најдобар домаќин досега!

Filters