Домашен чипс со Borner Crispymaker

Готовииот чипс од супермаркето обично се пржен и затоа содржи многу калории и масти.

Едноставно ставете го исечениот зеленчук на Borner Crispymaker, ставете го во микробранова печка и за само кратко време нискокалоричните, а сепак крцкави зеленчукови чипсови се готови. Така можете да грицкате чипс без грижа на совест.

Тука можете да го најдете нашето видео со рецепт за домашни чипсови за да го пробате!

Filters