Правење сирење дома со Borner Cheesemaker!

Сакате сирење и се прашувате како можете сами да го направите?

Го имаме одговорот:

Со практичниот Cheesemaker од Borner, можете да креирате сопствено сирење за кратко време. Машината за сирење е исто така прекрасно погодна за незасладено млеко од соја, така што лесно можете да направите домашно веганско сирење.

Овде ви покажуваме чекор по чекор како да продолжите.

Забавувајте се правејќи ваши сопствени креации со сирење!⠀

Filters