Висококвалитетни и издржливи кујнски гаџети

Од 1956 година, Борнер е експерт кога станува збор за кујнски гаџети. Ние сме горд производител и изумител на оригиналниот V-Slicer и на целата наша палета на производи и постојано убедуваме со висок квалитет и издржливост.

Без разлика дали се работи за преса за тестенини, соковник, апарат за сирење или машина за сечење јаболка – опсегот на кујнски гаџети е разновиден. Значи, има нешто за секого да ја олесни работата во кујната. Со домашни тестенини, само-цеден сок и крцкави, но без маснотии чипсови, сакаме да ја поддржиме здравата исхрана за сите.

До денес, нашите производи се произведуваат во нашата фабрика во Нидеркаил, Германија.

Filters