Два лупачи во едно?

Тоа го нуди сетот Borner Multi Peeler! Заменливите сечила го прават лупачот вистински мултиталент во кујната. Без разлика дали се користи за лупење, украсување, сечење или како лупеч за џулиен, нуди многу намени.

Сечилото Julienne (Y) го претвора Multi Peeler во лупеч за џулиен, со кој вкусните шпагети од тиквички и салати од суров зеленчук може да се подготват брзо и лесно. Дополнително, додатокот за сечење julienne има око за украсување, јадра и секачи со прецизни и жлебови.

Брановидното сечило има практично средство за отстранување очи од компир, што го прави совршен помошник за лупење компири. Сепак, не е погоден само како лупач за компири, туку има и отворач и лупеч за цитрус што може да се користи за обработка на овошје и зеленчук за кратко време.

Повеќекратната рачка што може да се откачи, вклучена во сетот од 3, одговара и на додатокот Multi Dicer и Multi Slicer. Со само еден клик, можете брзо да се префрлате помеѓу лупач и секач.

Filters