Лупач за јаболка со интегриран одтстранувач на јадро

Со Borner Combi Peeler, можете брзо и лесно да лупите овошје и зеленчук. Доколку барате ефикасен лупач за јаболка, ќе ви се допадне комбинираниот лупaч бидејќи може да се користи и како јаболко за лупење. Комби-лупaчот не само што е идеален за лупење јаболка, туку може да се користи и за украсување јадења.

Filters