Лупач на овошје и зеленчук кој има шест функции одеднаш?

Звучи незамисливо, но не е! Лушпачот за гарнир 6 во 1 на Borner има лупеч, око за гарнир, јадра, отворач за цитрус, ренде и прецизен и жлеб секач.

Така, не само што можете да ги лупите овошјето и зеленчукот со лупечот за зеленчук, туку и да декорирате, украсите и декорирате оброци. На задната страна е вградено практично ренде со кое може ситно да се изренда лукот или ѓумбирот. Ренданиот материјал паѓа директно во телото на рачката и е целосно собран. Така вашата кујна останува чиста. Мултифункционалниот пилинг овозможува особено ефикасно лупење во двете насоки.

Откријте ги и нашите други два лупачи за зеленчук, Комби лупечот и Мулти лупечот.

Filters