Повеќе од обична лупачка!

Дали на вашата кујна и недостига помошник со кој истовремено можете да лупите, исечете, рендате, декорирате и украсите?

Не барајте подалеку, бидејќи Borner гарнирачките и економичните лупечки се многу разновидни. Одлучете помеѓу различни бои, ракување и функции.

Дозволете нашите вкусни и здрави рецепти да ве инспирираат да ги користите лупечите.

Filters