Додатоци за V5 PowerLine

Со основниот сет на кујнското сечење V5 веќе можете да сечете во 4 различни дебелини. При најмала поставка, ви овозможува да исечете парчиња дебелина до 1,2 мм, совршени за јадења како што е карпачо од домати.

Ова го прави V5 веќе најпрецизниот од Borner кујнските секачи, кои можат да се надополнат само со дополнителни влошки за сечилото. Овошјето и зеленчукот дополнително исечкајте ги на стапчиња во 4 различни дебелини и на коцки во 2 дебелини. Не станува поразновиден од ова!

Го препорачуваме и садот Börner Multimaker со капак за свежина, сито и Multiplate. Практичниот сад е идеален за нашата кујнска машина за сечење V5 PowerLine, но интегрираниот Multiplate значи дека можете да користите и други рендани од серијата PowerLine.

Filters