V3 TrendLine додатоци

Дали секогаш ви е досадно со сечење и би сакале да го опремите вашиот V3 ренде за овошје и зеленчук со дополнителни опции за сечење? За оваа цел, можете да користите една од нашите вметки за нож, која ви овозможува да сечете стапчиња во различни дебелини. Дури и коцките можат да бидат исечени со едноставно сечење на материјалот кој треба да се исече.

Откријте други додатоци за овошјето и зеленчукот како и практичната тава за колекција со која можете директно да го соберете вашиот намачкан материјал.

Filters