Додатоци за Vital

Дали веќе го имате основниот или стартниот сет на најновиот Borner V-slicer и би сакале да го проширите со дополнителни додатоци? Тогаш вие сте на вистинско место.
Препорачуваме Borner Insert Box со сет за влошки од жулиен и ренде, покрај предноста во цената, можете безбедно да ги складирате влошките во испорачаната кутија за вметнување.
Vital е иновативен развој на нашиот V5 секач, кој не само што убедува со нов дизајн, туку има и уште повеќе функции. Важно е да се осигурате дека Vital додатоците може да се користат само за Vital рендето.

Filters