Додатоци V6 ExclusiveLine

Надградете го вашето V6 ренде за сечење зеленчук од не’рѓосувачки челик со соодветни додатоци како што се влошки за сечилото, кои можете да ги користите за сечење стапчиња. Сечењето коцки е детска игра кога првпат ќе исечете сиров зеленчук, за да можете да подготвите вкусни супи и салати.

Вметната кутија со влошки од 1,6 мм и 10 мм е исто така многу практична и совршено го опремува вашето ренде за зеленчук од нерѓосувачки челик за обработка на фини ленти од џулиен или груб помфрит.

Filters