Додатоци за V1 ClassicLine

Проширете го вашиот V-сечач со различни влошки за сечилото за дополнителни варијации на сечењето. Покрај парчињата, можете да исечете и фини и груби ленти или коцки од жулиен.

Со влошката од 10 мм, на пример, можете да го претворите сечачот V1 во совршен машина за помфрит и да подготвите домашен помфрит брзо и лесно.

Filters