Додатоци за ренде и секачи

Сè уште ви треба држач за безбедност за да ги заштити вашите прсти кога работите со ренде? Потоа ќе го најдете овде.

Многу популарен е и садот Multimaker со капак за свежина, сито и мултиплоат, на кој се вклопуваат сите ренде од серијата PowerLine. Едноставно изрендајте ги и исечете ги зеленчукот и овошјето веднаш во садот.

Filters