Додатоци за вашата машина за сечење зеленчук

Она што е добро кај сечачите и секачите на зеленчук Borner е што нивните функции може да се прошират со дополнителни додатоци.
На пример, ако прво сте се одлучиле за Основен сет, но сега сакате да исечете коцки и стапчиња од зеленчук и овошје, тука ќе ги најдете вистинските влошки за вашите посакувани варијанти на сече.

Важно е да се погрижите да ја изберете категоријата правилен додаток за вашата серија на секачи зеленчук. На пример, вметнувањето за V3 не се вклопува во V5 машината за сечење зеленчук.

Filters