Гаранција

Нашата гаранција за вашите Borner сечkачи

Оригиналните производи на Borner се висококвалитетни брендирани производи. Затоа, ви даваме Borner гаранција од пет години за челичните сечачи во форма на V, Borner V1 ClassicLine, V3 TrendLine, V5 PowerLine и V6 ExclusiveLine.

За да уживате во едноставното и брзо подготвување на овошје и зеленчук со сечачите Borner и да го користите производот што е можно подолго, ве замолуваме да одвоите неколку минути.

Со регистрирање на вашиот производ, ја активирате гаранцијата Borner. Целосните услови за гаранција можете да ги најдете тука.

11-цифрениот сериски број на задната страна на сечилата на ножот е единствен за вашиот Borner V5 PowerLine. Ве молиме пополнете ги следните информации за вашата регистрација доколку сакате да регистрирате V5 PowerLine:

  Guarantee

  Salutation *

  First Name

  Last Name

  Email

  Subject

  Comment