Börner Rosti PowerLine

Borner Macedonia

ден 999.00
Color
orange
green
red
white
purple
-
+
Оригиналниот Борнер Рости PowerLine е идеален за сечење сирење и за сечење тенки компир ленти за Рости јадења. Строго препорачуваме употреба на нашиот безбедносен држач за храната, кој ви овозможува да го процесирате овошјето и зеленчукот до последната трошка, додека ви ги заштитува прстите од патентираните остри сечила.

Брз, безбеден и здрав!

Recently Viewed Products