Börner Roko PowerLine

Borner Macedonia

ден 999.00
Color
orange
green
red
white
purple
-
+

Börner Roko PowerLine Julienne рендето ви овозможува да го сечете овошјето и зеленчукот на убави, правилни Џулиен парчиња. Роко рендето сече моркови, целер, репки, зелка, пашканат и повеќе. Тврдо сирење па дури и чоколадото не претставува проблем. Можете да процесирате големи количини за многу кратко време благодарение на неколкуте редови сечила полирани на двете страни. За да го исчистите, само држете го кратко под млаз вода.
Безбедносниот држач за храна не е вклучен но може да биде нарачан посебно.
Брзо, безбедно и здраво!

Спецификации на производот:

  • здраво и трајно производство 
  • лесно и ефикасно користење
  • достапно во црвена, портокалова, зелена и бела боја

Recently Viewed Products