Börner Wave - Брановидно Ренде

Borner Macedonia

ден 999.00
Color
orange
green
red
white
purple
-
+
Прави вафли и брановидни засеци во две различни дебелини. Идеален за цврст зеленчук и овошје, создавање на декоративен и атрактивен дизајн и сосови. Децата сакаат вафли и брановидни форми, дури и оние кои не јадат редовно многу зеленчук. Ние препорачуваме употреба на безбедниот држач за храната со Powerline брановидното ренде. Држачот може да се купи одделно. За да се исчисти, исплакнете го кратко под млаз вода.

Карактеристики на производот:

  • нов дизајн, издржлива и здрава контрукција
  • три различни дебелини за сечење
  • патентиран, Börner оригинални сечила
  • лесно и ефикасно за користење
  • достапен во црвена, портокалова, зелена и бела боја 

Recently Viewed Products